Melyik az a videoszerkesztő program, amivel ilyen szövegeffektust lehet csinálni?
A YouTube-on nagyon sok ilyen videót találtam, (például ezt itt: [link] ) és elég sok szerkesztő programot kipróbáltam, de ezt a szöveganimációt nem leltem egyikben sem.
Hátha valaki tudja :)
Köszönöm - de pontosan ugyanezt az effektet lehet?
Mert sokféle szöveganimációt találtam, de ezt nem...mondjuk a Sony Vegast még épp nem próbáltam.
Köszönöm.
trivia.
3 layer a háttérkép/film fölé, ugyanazt a szöveget mindkettőre.
1. layer: zoom az egekbe, áttetszőség ~50%-ra, pan-scroll jobbra.
2. layer: zoom az 1. layerrel megegyező méretben, áttetszőség ~50%, pan-scroll balra.
3. layer: nincs zoom, láthatóság 100% (ez az álló "Always on Mind) felirat.
később 4. layer: a szerző (fade in-fade out a megfelelő helyeken.)
Köszönöm szépen - megpróbálkozom vele...bár elég "kínai" nekem egyenlőre az egész program...
A Pinnacle Studio-t és a Ulead Video Studio-t próbáltam...azok valahogy egyszerűbbnek tűnnek.
Ezt az effektet pedig - úgy reméltem - valamelyik kész pluginként tartalmazza :P
ja, egyszerűbb is. Mondhatni: gyerekjáték.
a sony vegas kezd(!) távolról hasonlítani egy komolyabb videoszerkesztő programhoz, de legalább már tud pár fontosabb dolgot (bule/greenbox háttérkiejtés, pan/tilt/zoom a mozgó képben is, stb.)
Én igazából csak a saját verseim képes zenés minivideós változatát szeretném minél szebben összerakni, "YoTube-képessé" tenni :)
Ezért is érdekelnek a látványos szöveganimációk:)
Időközben megoldódott - én találtam rá véletlenül :)
A Windows Movie Maker 6 (Vista) tartalmazza beépített text effektként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!