Abban kérnék segítséget, hogy a memória kártyáról nem tudom leszedni a képek, mert vírusos a kártya. Próbáltam már Két progit is de sajna mivel nincs hozzá cd-kulcs, ezért semmit nem ér! Valaki adjon már ötletet hogy szerezzem vissza a képeket?
Kiveszed a kártyát, beteszed egy kártyaolvasóba, rádugod számítógépre és simán leszeded róla, amire szükséged van.
Nem igazán értem milyen CD kulcs kell ehhez... Nem mellesleg minek a memóriakártyája ez, amiről képeket akarsz lementeni? Telefon? Fényképező?
Meglehet, hogy nem is a memóriakártyán található az a bizonyos kép, hanem a fényképező beépített memóriáján?
Esetleg engedélyezni kellene a rejtett és rendszer fájlok mutatását, hátha valami oknál fogva rejtett fájlként van a kártyán a kép.
Vagy meg kellene nézni egy particionáló programmal a kártyát, hogy mennyi partíció van rajta és azok milyen fájlrendszert tartalmaznak.
És végül ha a fényképező gépet kártyástól mindenestől rádugod a gépre,még ha külön szoftvered nincsen is hozzá, azért az operációs rendszer beépített programjával többnyire le lehet tölteni a képeket róla.
Ezzel adtál egy pár + ötletet! a partició progira rápróbálok... Am kb 350 db képről van szó! és a digitálisnak nincs beépített memóriája! elvileg a memóriakártyán van egy jó pár vírus és ezért sem akarja megjeleníteni a képeket a windows 7. de már azzal is próbálkoztam hogy kikapcsoltam a vírus írtót, de úgy se volt jó! az a baj hogy nem igazán értek az ilyenekhez...
De azért köszönöm az ötleteket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!