Nem jó az msnem ötletek? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Véletlen kitöröltem az msn mappáját és azóta próbáltam újrarakni(az msnt),de azt írta hogy fel van rakva.A progik telepítése törlésében nincs benne mit csináljak??(Még nem próbáltam újrarakni a windowst!)2009. júl. 7. 16:15
1/14 anonim válasza:
Lomtárba nincs meg az MSN mappa?
2/14 A kérdező kommentje:
nem :'(
2009. júl. 7. 16:39
3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem maradt az újrarakás!(2009.07.08-ig várom a válaszokat)
2009. júl. 7. 16:43
4/14 anonim válasza:
Amíg megoldódik a gondod,használhatod a gépeden fönt lévő Msn-t.Teljesen jó,próbáld ki.Itt találod :Start > Minden program > Windows Messenger.
5/14 A kérdező kommentje:
Ha meg lenne talán tudnám is haználni!!!
2009. júl. 7. 17:08
6/14 anonim válasza:
Nekem még a régi internet explorer-em van mivel nem frissítettem (6-os)
és a menüjében is el lehet érni azt az msn-t amíg nem jön helyre az msn-ed
(utolsó gomb)
A gépet meg ilyenért ne hogy újra rakd!
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
üdv ezel a programal teljesen le tudod törölni az msn-edet ugy hogy a régebbi verziot is engedni fogja telepiteni teszteltem és tökéletes it a link rapisharén van
* Automatikusan eltávolított tartalom.
9/14 anonim válasza:
ha nem értesz valamit irj segitek
10/14 A kérdező kommentje:
Hogy kell használni??:O
2009. júl. 8. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!