Hol tudom megnézni a szám. Gép adatait, hogy milyen típusú, mem, ram stb?
Köszi szépen!
Még annyit, hogy elég régi 10 éves ez a gép, és a netet sem bírja igazán már, gondolom a videó kártya, és a mem. már gagyi hozzá. Szeretnék egy olyan használt asztali gépet venni, ami még elég gyors ahhoz, h videó megosztókon megtudjam nézni megszakadás nélkül a vidiket, meg ugyan így online filmeket is. Találtam egyet mi a véleményetek róla?
Előző vagyok.
Hát az hogy nincs kép, az már negatívum, persze hogyha kimész oda, és megnézed hogy milyen állapotban van, működőképes e, akkor persze megveheted. Leírta hogy dual core-os, de azt hogy hány Ghz-es azt már nem, az az egy giga ram sem valami sok, azt is tudni kéne, hogy ddr hanyas, mert attól függ az ára is, nekem 500gb-s hdd-m van és nem használom ki, szerintem bőven elég a 250-es. 512 es videókáryával sincs baj, játékra nem a legjobb. Alaplap sincs írva, így nem tudod mivel lehet bővíteni, úgyhogy én inkább hanyagolnám ezt. Írtad hogy videónézésre kell, igazából szinte minden gép tud 480p- ben lejátszani, gondolom hb-ben akarod nézni. Én inkább hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!