Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Rundll32. exe hiba, mért...

Rundll32. exe hiba, mért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni hogy amikor az asztalon jobb klikkelek majd a tulajdonságokra megyek mért írja ki ezt a gép?egy ideje már elkezdte csinálni itt a kép róla: [link]

#rundll32.exe #rundll32 hiba #rundll32.exe hiba
2012. jún. 24. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a rendszer-visszaállitást és futtasd le a vírusirtódat, valamint a Ccleanert. Trójai vagy más dög bejutott a gépedre, ez a rendszer-visszaállítás azt is visszaállítja. Ha megvan, kapcsold vissza.
2012. jún. 25. 00:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Na ezt a KIVÉTELT nekem is jelezte. Azóta újratelepitettem a C-t.
2012. jún. 25. 00:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Rájöttem mi volt a gond kijavítottam, az volt hogy az avast internet security viselkedés védelme túl érzékenyre volt állítva és az egyik asszem uxtheme.dll fájlt blokkolta és ezért csinálta ezt mivel eddig eset smart security-m volt és csak most cseréltem le pár napja avast-ra azóta csinálta ezt
2012. jún. 25. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!