Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Solid Edge ST4 (32 VAGY 64...

Solid Edge ST4 (32 VAGY 64 bitre) (de NE egy letöltésen belül mind a kettő) program kéne?

Figyelt kérdés

Egy olyan link kellene, ami használható, és róla letölthető az előbb írt program. Lényegtelen, hogy 32 vagy 64 bites, csak legyen (de ne egy linken belül mind a kettő).... Fontos lenne!!! Néztem már az oktatási verziót, a hivatalos oldalon, regisztráltam pár napja, de nem jött a várva várt e-mail, ezért kérném itt a segítségeteket!!

Előre köszönöm!! Ha valakinek megvan a gépén, azt küldhetné Dropbox-on is...

2012. jún. 24. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. jún. 24. 15:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez nagyon vicces volt, ha ennek tervezted, sikerült a terved. Viszont az a helyzet, hogy én a google-t már átnéztem, és semmi használható (!!) dolgot nem találtam. Csupán abban bíztam, hogy valakinek megvan a gépén, vagy esetleg méééégis tud valami rendes, használható linket, nem pedig okoskodást, mert ez nekem nagyon sürgős lenne, és fontos!
2012. jún. 24. 15:24
 3/3 anonim válasza:
Üdv, nekem is ugyanaz a problémám mint neked, nem találok normális linket a letöltéshez. Ha esetleg találtál, küld már el ha még megvan.
2012. nov. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!