Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshop MIÉRRT? (Lent bőv. )

Photoshop MIÉRRT? (Lent bőv. )

Figyelt kérdés
Szóval tegnap feltettem photoshop adobe cs4-et. Beírom serial kód minden jó. Mikor elindítom akkor kb minden 2. indításnál kért valami Photoshop Extended Cs4 Setup Serial kódot. Neten keresgéltem és mindig találtam is ( mert úgye mindig más kódot fogadott el. Aztán már egyiket se akarta végül fél órás keresés után találtam 1 et amit elfogadott.Rányomok a nextre vayg nemtom ilyenkor normál esetben elindul a photoshop de most csak azt adta ki hogy hogy valami a termék felhasználási ideje lejárt (mikor tegnap szedtem le és a kódbeírásoknál volt olyan h 30 napos próba verzió vagy ink kódokat írokatok ) Miért ? mit csináljak h normális legyen ?
2012. jún. 24. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
ne serial kódot keress hanem cracket.
2012. jún. 24. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Vedd meg.
2012. jún. 24. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Seriallal csak akkor fogod tudni ha a windows mappában módosítod a host fájlt! http://www.youtube.com/watch?v=GaSaiYPgKKg

Én a legújabb PS_CS6-ot használom...

Ha magyarul akarod letölteni akkor a cseh (czech) nyelvet válaszd! [link]

Hozzá a működő patch: *****

Ha később angol és magyar nyelv közül szeretnél váltogatni: *****

Sok sikert! :))

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jún. 25. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Adobe Photoshop CS6-hoz Angol-Magyar; Magyar-Angol nyelv variáló program:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jún. 25. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!