Windows konfigurálás?
Figyelt kérdés
A laptopomon már régóta nem volt Windows frissítés. Tegnap frissíteni szerettem volna, letöltöttem a szervízcsomagot, majd újraindítottam a gépet. Az újraindítás után a windows7 tipikus kék háttere jelent meg: A windows konfigurálásának előkészítése, ne kapcsolja ki a számítógépet. Másfél órán át töltődött, majd újraindítottam, akkor ugyanígy. Ma már több mint 4 órája töltődik és nem történik semmi, várnom kellene még??2012. jún. 23. 14:42
1/3 anonim válasza:
Valódi a Windows7? A mobilnetek nehezen és lassan töltik le a terjedelmes frissitéseket. Asztalra töltsd le a szervizpackot és írd ki CD-re vagy DVD-re. Sokkal könnyebb erről feltenni.
2/3 anonim válasza:
Kiírni nem kell a szervízpack telepítő .exe fájlát,semmi értelme sincs. A net lassúságában egyetértek, továbbá jó lenne tudni, hogy eredeti-e a Windows.
3/3 anonim válasza:
Ja és ha be tudsz lépni a rendszerbe, ellenőrizd, hogy a védelmi szoftverek véletlenül nem blokkolják-e az adatforgalmat, vagy a rendszerfájlok módosítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!