Hogy lehet "iso" fájlt csinálni?
Figyelt kérdés
12,5 gb-os mappának a tartalmát akarom 2 részre szedni, demon tool-os fájl-ra.2012. jún. 23. 12:59
1/10 KoccanóManó válasza:
Szia!
Vannak erre kisebb programok, (mert azt hiszem a daemon tools-ok közül csak a pro-ban van iso creator)
Ez nekem bevált, kicsi, nagyjából gyors és hatékony :D
2/10 anonim válasza:
Mire jó ez? Egyszer árulja már el valaki. Mármint mappákból iso-t csinálni.
3/10 anonim válasza:
Ja amúgy bármelyik lemezíró programmal lehet.
4/10 anonim válasza:
Értelme nem sok, ugyanis ahhoz hogy ezt a 12 gigás mappát a gépre telepítsd, fel kell az összes lemezt másolni a gépre, össze kell rakni egy mappába és utána telepíteni. Fölösleges az ISO. Összetömöríted WinRaR-al és azt darabolod DVD méretűre, mondjuk ugyanúgy nem fogod tudni telepíteni csak ha az összeset felmásolod a gépre, de a WinRar legalább kéznél van...
5/10 KoccanóManó válasza:
Ez is igaz... xD
Bár a kérdésre választ adtunk...
6/10 anonim válasza:
Igazad van, csak néha nem állom meg, hogy lebeszéljem az értelmetlen dolgokról a kérdezőt...
7/10 KoccanóManó válasza:
Hát igen :D
Esetleg az ISO azért jobb, mert azt csakberakja a daemon-ba és már telepítheti is, de darabolva nem sokat ér velük... Elég lenne RAR-ba tömöríteni, de asszem az iso-nak jobb a tömörítési aránya...
(Ha a legjobb tömörítési arányt akarod elérni, szedd le a WinUHA-t...)
És nemtom milyen a géped, de az én gépemnél beleőszülnék, mire becsomagol 12,5 GB-t xD
Bárhogyan is döntesz, sok sikert! :D
8/10 anonim válasza:
De már két másik "isocsináló" embertől is kérdeztem, hogy mi célból akarja, de egyiktől sem kaptam választ. Ez úgy látszik az "isocsinálók" jellemző tulajdonsága....
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Igen, ez a jó, hogy nem is válaszolnak. Mondjuk miért is? Ők a kérdezők, nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!