Kérlek írjatok olyan programot, ha létezik egyáltalán, ami erősíti a hangot, mert a laptopomon eléggé halk a max hang . (? )
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 23:11
1/9 anonim válasza:
Mondjuk ott lent az óra mellett a hangszóróikon...
2/9 A kérdező kommentje:
hmm, nem pont ilyen válaszra számítottam...
a hangszóró maxon van, írtam is fent."a MAX hang"
2009. júl. 6. 23:31
3/9 anonim válasza:
szerintem ilyenre program nem létezik ha igen akkor tévedtem! de egy olcsóbb hangszóró is megoldja!
4/9 anonim válasza:
Konkrétan mikor halk? Pl. film közben lehet codecből erősíteni. Pl ha ffdshow-t használsz, akkor lejátszás közben az óra mellet megjelenik az ikonja, azon jobb klikk, és audio preferences. Itt kell audio boost-ot keresni. Ezt a legtöbb codec tudja még, csak meg kell keresni a beállításoknál.
Néhány hangkártyának a felhasználói programjában (általában driverrel együtt települ) is van ilyen lehetőség.
5/9 A kérdező kommentje:
zenét hangosan szeretem hallgatni, és akkor találom halknak
2009. júl. 6. 23:46
6/9 anonim válasza:
A laptophangszóró nem diszkózni való.
7/9 A kérdező kommentje:
nem az volt a kérdés, hogy mire való:)
és nem olyan kurv@magas hangom akarom hallgatni, de azért legyen egy kis hangja.
2009. júl. 7. 11:30
8/9 anonim válasza:
Nem nagyon lesz erősebb hangja, ez valahogy majdnem mindegyik laptopnál el van kefélve. Túrj bele a szekrénybe, egy hagyományos jackdugós hangszórót csak össze tudsz kukázni valahonnan, ha már nem akarsz rá költeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!