Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Total Commanderben hogy lehet...

Total Commanderben hogy lehet mappa ikont változtatni?

Figyelt kérdés
Tehát az alap Windows fájlböngészőben meg tudom csinálni, ami miniatűr nézetben működik is, de én TCMD-ben az alapértelmezett "minden fájl adat" nézetet használom, vagyis a mappaikonok nagyon kicsik, én mind ugyan olyan. Tulajdonképpen torrentezés miatt kellene. A mappa helye és neve nem változhat meg, meg akkor újra be kell tenni seedbe, ami macerás. Viszont meg akarom különböztetni ránézésre, hogy melyik mappa tartalmát láttam már. Tehát csak egy egyszerű pipát akarok ikonnak betenni egyes mappák ikonjának. Ezt hogy lehet? És hogy TCMD-ben is lássam, ebben az alap nézetben!
2012. jún. 22. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem ez a kérdés, de van egyszerűbb megoldás:

3.x verziójú utorrentnél tuti működik, az előtte lévőkben is egy kicsit macerásabban:

csinálsz két főmappát, az egyik az amit nem néztél meg, a másik amit már megnéztél. Amit tovább akarsz seedelni, de meg akarod különböztetni, azt kb. 5 kattintásból áthelyezed az egyik mappából a másikba. Ehhez a torrentre kattintasz jobb egérgombbal, és a haladó/letöltés helyének megadása menüpontot választod ki. Felugrik egy ablak, és ott megadod hogy hol legyen. Leokézod, és a program magától áthelyezi a fájlokat, és marad seedben.

Több torrenten is működik, ahányat kijelölsz, annyinál (egyesével) megadod hogy hova kerüljön, és mindent átpakol a rendszer, amihez a kliens is igazodni fog.

2012. jún. 22. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Megnézem.
2012. jún. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!