Windows7/Vista vagy valamelyik Linux verzió. Melyiket használjam?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 19:41
11/13 anonim válasza:
Az Ubuntu-nak csak egy baja van: A 11.10-en nekem nem futott a Minecraft. Szerintem az Intel VGA gondja. Egyébként a Wine nemvű Linux-os alkalmazással tudsz pár Windows alkalmazást futtatni.
12/13 anonim válasza:
13/13 anonim válasza:
Igazad van tisztelt kérdezö a win 7 egy idö után mindent csinál ugyanugy jártál ahogy én nekem is mindig fagyot 2 Gb ram 500 gb winyó 5300 pocesszor na én gyorsan töröltem most vitám van az nfagy soha és sokminden megy rajt gyorsan takaritsd le a win 7 et a többség azért mondja win 7 mert ez a microsoft legújabb op rendszere persze hogy jó nehigy nekik vistát probáld ki windows vista ultimate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!