Ha neked tetszik és szórakoztat, akkor meg.
Nekem nem érné meg.
Meg. Bár nem árt ha van géped hozzá, és nem egy Call of duty szerű mérgezett egér módjára rohangáló akcióra számítasz.
Ha most boltban veszed akkor olyan 8000 ft az alap, e mellé megveheted (ugye nem kötelező) a Premium csomagot, ami olyan 10ezer körül van - attól függ hol veszed. Ezzel megkapod az összes kiegészítőt ami már megjelent, illetve a jövőben megjelenőket is, és egyéb extrákat.
BF3 nem!
A modern warfare 3 éri meg jó a multija pörgős jó kis játék.
mw3 vs bf3-ról akkora flamewart lehetne indítani, hogy csak na. Nekem eddig szar gépem volt, cod 2-vel szórakoztam, és bf-re rá se néztem mondván az szar. De ahogy lett izomgépem pár hónapja, csak kipróbáltam, és nagyon bejött. Olyannyira, hogy meg is vettem, és a multija valami eszméletlen jó legalábbis nekem nagyon bejön. Asszem a Call Of Duty nálam elásta magát, mer a cod4 multija óta nem sokat tettek hozzá a játékélményhez, unalmas lineáris, egyhangú vacak. BF3-ban meg ha egy taktika nem jó, jön a következő, ha az se, a következő és így tovább, sokkal változatosabb szerintem. Tény, hogy lassabb a játéktempó, de azért én már voltam Conquest mapon akkora felfordulásban hogy ihaj, nem győztem a fejem kapkodni. Kis mapokon a TDM pl minden csak nem lassú.
A Single Playere viszont kiábrándító, hiába a jó grafika ha fos és nyakatekert a sztori, unalmas na. COD ebben mondjuk jobb, ott pörgősebb a single, meg a sztori is "életszagúbb" valamelyest. Én a Premium packot is megveszem majd bf3-hoz csak előbb összekaparok 10 rugót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!