Mit csináljak? DVD írás. Infó lent.
Írtam filmet DVD-re Burn4Free-vel.írta,és elvileg már minden adatot felírt(átírva :706,81 MB/706,81 MB),de 99%-nál van az írási folyamat a százalékcsík szerint.30 perce befejeződött már az adatírás.
Régen úgy volt,hogy ráírt minden adatot,és még 1 percig szöszmötölt vele,aztán lecsukta az írást megjelenítő ablakot,és kész volt.
Most pedig mint már mondtam 30 perce befejeződött,de nem tudok mit csinálni,mert a DVD nem újraírható,és ha ki akarom X-elni megkérdi,hogy biztos meg akarom-e szakítani az írást.
Mit tegyek,várjak még?
Biztos jó az Burn4Free, de szerintem is próbálj másik programot...AshampooFree-t pl. [link]
Amúgy, ha megszakítod az írást általában tönkremehet a dvd, bár ahogy elmondtad szerintem már így is KO.
jah,sajna tönkrement a DVD,de mind1. Amúgy eddig mindig jó volt a prog.
Letöltöm az ashampoot
nem feltétlen az író program a hibás, lehet, hogy maga a dvd is karcos volt, vagy valamilyen kosz volt rajta, vagy csak simán poros volt, nekem ment már tönkre dvdm emiatt.
Egyébként programként tudom még ajánlani a CDBurnerXP progit, ami ingyenes, kevés helyet foglal, és nem terhlei plusz ban a rendszered írás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!