Mégis mi baja van már megint ennek a nyavalyás MSN-nek?
Úgy utálom, hogy az már nem igaz! De mivel rengeteg lány ismerősöm használja, kénytelen vagyok én is használni. Erre fel tegnap kitalálta, hogy frissíteni kell és ha nem telepítem a frissítéseket egyszerűen nem enged belépni, pedig nekem nem kéne semmilyen frissítés. Nos, mivel láttam más megoldás nincs, hogy újra használhassan a programot, így a frissítésre kattintottam. Amely utána a 2011-es MSN-e akarja teleípteni, de sikertelen miindig a telepítés. ÉN 2009-est is nagy nehezen tudtam megszerezni, mert sajnos már volt vele tavaly októberben probléma és kb. csak most januárban találtam végre egy normális használható 2009-es verziót, erre fel ez most okoskodik, hogy ő frissíteni akarja ő kegyelmét, csak tudnám minek, amikor nekem így volt jó, ahogy volt 2009-es régebbi verzióban, úgy legalább még működött is fura mód, ez a gyagyás windows termék. Utálom a windows progikat, csak a baj van velük.
De ez főleg az idegeimre megy most, mert van pár ismerősöm, akit csak msn-en tudok elérni.
Kiírta, hogy nem sikerült frissíteni a legújabb verzióra. Nem sikerült az egyik program telepítése: messenger.Mivel az egyik program frissítése közben hiba történt, a rendszer egyik programot sem frissítette. Hiba: 0x80040609
Forrás:Watson-x64
ne is mondd -.-'
nekem is frissíteni akarja magát az a sz*r
tessék, innen le tudod tölteni a legújabb msn-t, és ez a hiavatlos oldalról van, szóval garantáltan működnie kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!