Ingyenes lett a Lord of the Rings Online?
Figyelt kérdés
Ingyenes lett,de nem tudom,hogy most olyan lett mint a wow starter kitje?
Azt írja 75-ig lehet fejlődni?Az a max level?
És milyen tartalomtól fosztanak meg?
2012. jún. 20. 16:02
1/5 anonim válasza:
Itt kattints a Details-ra:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,de ezt én is elolvastam,de itt nem íjra le,hogy 75 e a max level... meg szinte semmit.
2012. jún. 20. 16:25
3/5 anonim válasza:
Én bele estem ebbe a hibába.Letöltöttem.Egészen 30as szintig minden rendben volt.Azt mondtam ez az eddigi legjobb MMO amivel játszottam.Tényleg nagyon tetszett.Aztán 30as szint után jött a csalódás.Onnantól már fizetni kell.Illetve úgynevezett Quest pack.-ok megvásárlásával(területek kiváltásával)lehet tovább lépni.Elértem a 30.-as szintet,és onnan már csak fizetős területek voltak.Na itt töröltem.Hirdetve van hogy free izé..minden..a nagy sz.rt.....
4/5 anonim válasza:
Ha úgy van ahogy a #3 írta akkor az gáz..
Amúgy mindegyiknél 75 a max. level.
5/5 anonim válasza:
De amúgy oda van írva amit belinkeltem:
Level cap = szinthatár
Amúgy a hátrányok a free-nél:
1 kari / szerver
invertory 3 bag (5 helyett)
Gold limit 2 arany
Priority Login Standard
Nem tudsz pénzt küldeni
Rest XP Not Available
Skirmishes 11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!