Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft bukkit szerver...

Minecraft bukkit szerver pluginok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.az lenne a problámán hogy csináltam egy szervert de csak pár alapvető plugint tudtam beletenni,pl Essentials,auto message,de ezek nekem ne olyan fontosak,mivel hostos szervert szeretnék rendelni,de kéne rá egy olyan bukkitos mappa amiben olyan pluginok szerepelnek,hogy magyar bejelentkezés,telek levédése stb.(pl xauth)vagy hasonlóak.Mivel én ezt nem tudom megcsinálni..privát üzenetbe tudnátok letöltési linket küldeni vagy akár itt? :(

Köszönöm!!!

2012. jún. 20. 15:47
 1/3 Wolfenstein2000 ***** válasza:
akkor te most pluginokat akarsz, vagy azt hogy magyar legyen?
2012. jún. 21. 10:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Inkább pluginokat,de az is jó lenne ha magyarosítva lennének.tehát egy letöltési linket egy komlett komoly szerverről!
2012. jún. 21. 21:54
 3/3 Wolfenstein2000 ***** válasza:
hát ezt neked kell átírnod magyar nyelvre. viszont innen letöltheted a pluginokat: plugins.bukkit.org
2012. jún. 23. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!