Miért nem indul el a legtöbb játék a gépemen?
Figyelt kérdés
W7-em van, és a régebbi játékok nem indulnak el rajta. Kb. 1998-2005-ös években kiadott játékokról beszélek. Elindítom, bejön egy fekete képernyő, aztán várhatok két napot is, és nem indul, de kilépni sem tudok belőle, csak ha resetelek. Próbáltam már a tulajdonságok-->kompatibilitási menüt is, mindenféle opciót kipróbáltam, de ugyanaz. Viszont emlékszem, hogy az egyik játékot a sok közül régebben még elindította. Akkor most mért nem? Egyszer csökkentett módban léptem be, és úgy az összeset elindítja. Csak az a baj, hogy csökkentett módban nincs hang... Ha meg lehet oldani, hogy legyen, nekem úgy is jó lenne. Ötlet/tanács?2012. jún. 20. 15:41
1/5 anonim válasza:
mert azok a játékok nem támogatják a win7-et
2/5 anonim válasza:
és csak annyit tudsz tenni hogy szerzel 1 másik winchestert amin xp van.
3/5 anonim válasza:
Játékokban nem vagyok valami jártas, de ha csökkentett módban elindul, akkor lehet hogy a képernyő felbontással van gondja.
Állíts be egy kisebb felbontást, pl 1024x768 -at, és próbáld úgy.
ha így se megy, mellé lehet nyomni egy 98/xp kompatibilitási módot.
Csak egy 5let, egy próbát megér.
4/5 anonim válasza:
Vagy próbáld Xp kompatibilitással futtatni! (jobb click parancsikonra, tulajdonságok, kompatibilitás, futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban, és ott winxp!)
5/5 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy az összes opciót kipróbáltam a kompatibilitásoknál.... Mindegy, végül megoldottam Virtualbox-szal. Ott elindulnak.
2012. jún. 26. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!