Kérhetnék egy kis segítséget, hogy mitől csinálja azt az MSN 2011 Essential, hogy pixelenként elcsúszik az egész program megjelenítése?
a betűk, a képek minden egyszerűen elcsúszik, és szinte olvashatatlan lesz. van erre valami megoldás?
eddig az előző verziót használtam, de ma kiírta bejelentkezésnél, hogy csak akkor tudok bejelentkezni, ha letöltöm ezt a verziót. hogy tudnám megjavítani a programot, vagy mit tudok tenni, hogy ne kérje automatikusan hogy tegyem fel a 2011 essential-os verziót?
köszönöm a segíséget
Nekem is pont most írta ki, hogy frissítsek. Mivel az új verziót eszemben sincs telepíteni, két megoldás van (miután visszaraktad a 2009-es verziót). xp kompatibilitással futtatod, vagy ezt a leírást követed:
Én a leírást követtem és úgy néz ki, működik.
köszönöm szépen a segítséget. így tényleg működik
én sem akartam feltenni az újat, mert egyszerűen borzalmas
köszönöm még egyszer :)
a vezérlőpulto/programok telepítése törlése és ott törlöd, újraindítod a gépet és feltudod tenni :)
nekem így működött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!