Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kérhetnék egy kis segítséget,...

Kérhetnék egy kis segítséget, hogy mitől csinálja azt az MSN 2011 Essential, hogy pixelenként elcsúszik az egész program megjelenítése?

Figyelt kérdés

a betűk, a képek minden egyszerűen elcsúszik, és szinte olvashatatlan lesz. van erre valami megoldás?

eddig az előző verziót használtam, de ma kiírta bejelentkezésnél, hogy csak akkor tudok bejelentkezni, ha letöltöm ezt a verziót. hogy tudnám megjavítani a programot, vagy mit tudok tenni, hogy ne kérje automatikusan hogy tegyem fel a 2011 essential-os verziót?

köszönöm a segíséget

2012. jún. 19. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is pont most írta ki, hogy frissítsek. Mivel az új verziót eszemben sincs telepíteni, két megoldás van (miután visszaraktad a 2009-es verziót). xp kompatibilitással futtatod, vagy ezt a leírást követed:

[link]

Én a leírást követtem és úgy néz ki, működik.

2012. jún. 19. 23:40
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a segítséget. így tényleg működik

én sem akartam feltenni az újat, mert egyszerűen borzalmas

köszönöm még egyszer :)

2012. jún. 19. 23:43
 3/5 anonim válasza:
és hogy lehet vissza varázsolni a 2009-est?, már letöröltem a gépemről a 2011-est de ha telepíteném a 2009est mindig azt írja ki hogy az már telepítve van.
2012. jún. 20. 16:15
 4/5 A kérdező kommentje:

a vezérlőpulto/programok telepítése törlése és ott törlöd, újraindítod a gépet és feltudod tenni :)

nekem így működött :)

2012. jún. 20. 17:12
 5/5 anonim válasza:
nekem még így se működik :S. pedig mindent megcsináltam úgy ahogy le van írva. de még mindig azt írja ki hogy telepítsem :(
2012. aug. 12. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!