A winrarom átváltja az iso fájlokat?!
Letöltöttem a Star Wars Force Unleashed nevű játékot egy torrent oldalról ,amit .rar formátumba mentett le. Kicsomagoltam , einditottam a setupot , de nem töltötte be a telepítést , megállt egy résznél és a gépem is nagyon lassú lett.
Űtmentem nagybátyámékhoz ,hogy áthozzam pendriveon a játékot. Érdekes módon , ő ugyan onnan töltötte le ahonnan én , de viszont neki .iso formátumú fájlt töltött le. (pedig neki is van winrar )
Rátettem a pendrive-ra ( A .iso formátumú fájlt) Hazajöttem és amikor betettem a pendriveot , akkor már .rar formátumba volt megint a fájlt.
Ilyennel még nem találkoztam , és szeretném a segítségeteket kérni , gondoltam hogy addig letörlöm a winrart , de inkább előbb megkérdezlek titeket.
Winrar>opciók>Beállítások
Az ISO mellől vedd ki a pipát.
Amúgy nem csinál vele semmit, csak mivel hozzá van társítva, a Winrarral nyitja meg és az ikonja is Winraros lesz.
Megnéztem , nem volt ott a pipa.. valami más ötlet ?
( pedig még ugy emlékeztem hogy bepipáltam az iso-t )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!