Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A winrarom átváltja az iso...

A winrarom átváltja az iso fájlokat?!

Figyelt kérdés

Letöltöttem a Star Wars Force Unleashed nevű játékot egy torrent oldalról ,amit .rar formátumba mentett le. Kicsomagoltam , einditottam a setupot , de nem töltötte be a telepítést , megállt egy résznél és a gépem is nagyon lassú lett.

Űtmentem nagybátyámékhoz ,hogy áthozzam pendriveon a játékot. Érdekes módon , ő ugyan onnan töltötte le ahonnan én , de viszont neki .iso formátumú fájlt töltött le. (pedig neki is van winrar )

Rátettem a pendrive-ra ( A .iso formátumú fájlt) Hazajöttem és amikor betettem a pendriveot , akkor már .rar formátumba volt megint a fájlt.

Ilyennel még nem találkoztam , és szeretném a segítségeteket kérni , gondoltam hogy addig letörlöm a winrart , de inkább előbb megkérdezlek titeket.

2012. jún. 18. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Winrar>opciók>Beállítások

Az ISO mellől vedd ki a pipát.

Amúgy nem csinál vele semmit, csak mivel hozzá van társítva, a Winrarral nyitja meg és az ikonja is Winraros lesz.

2012. jún. 18. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Beállítások>Integráció, az lemaradt.
2012. jún. 18. 16:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Megnéztem , nem volt ott a pipa.. valami más ötlet ?

( pedig még ugy emlékeztem hogy bepipáltam az iso-t )

2012. jún. 18. 16:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Amikor megnyitom winrarral és kicsomagolom , és elinditanám a setup.exe-vel azt irja ki hogy Program Too Big to fit in memory , magyarul valami olyat hogy túl nagy hol elférjen a memoryába .. elősször pendrive rol próbáltam , gondoltam az lesz a baj h nincs elég hely , áthuztam a gépre de még most is ugyan azt irja.
2012. jún. 18. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen emuláló progit használsz? Próbáld meg egyszerűen hozzá társítani.
2012. jún. 18. 18:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Elindult a játék , letöltöttem még 1 játékot , az se indult el , még el se inditotta a telepítést , átmásoltam a másik játék telepítőjét , feltette , de csak az első pályáig jó , azután kilép a játék..
2012. jún. 19. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!