Xp telepítés, bonyolult helyzetben. Hogyan csináljam? Nincs cdmeghajtó se Usb lehetőség csak vinyóra pakolászás?
A probléma: laptop nem ismeri fel a cd, dvd meghajtót de a negyediket sem, tehát valami alaplap vagy csatlakozó hiba, NINCS RAJTA OPRENDSZER és kellően régi a bios ahoz hogy ne tudjak usbről bootolni. Ha másik gépen telepítem fel a vinyót teljesen vagy félig akkor kékhalál a visszaszerelés vége.
Kérés: Valami jó ötletet szeretnék kérni bárkitől hogy windowsot varázsoljak a gépre.
lehetőségeim: be tudom rakni másik gépbe és tudok a vinyóra pakolászni, lehetséges hogy valami önkicsomagoló xp kéne nekem vagy valami semleges beállítású telepítés hogy ne omoljon össze a rendszer a gépcserekor. Kérles segítsetek köszi
Ha jól emlékszem (fuuu de rég volt) létezik virtual drive ms-dos alá is, így elméletileg egy könyvtárt egy paranccsal ki tudsz jelölni virtuális meghajtónak a telepítéshez, tehát ha fel tudod rakni a merevlemezre a cd képfájlt, (esetleg kicsomagolva, ennek alaposan utána kellene olvasni) akkor tudnád telepíteni.
Most már csak az nem megoldott, hogy miről bootol be a gép.
Talán ha egy ms-dos rendszerindító lemez fájlai vannak a C meghajtó gyökér könyvtárában akkor arról elindulna a dos?
Találgatok.
Nézd meg ezt, lehet hogy ez kell épp neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!