Mit lehet kezdeni ezekkel? Rootkitek
AVG Anti-Vírus Free 2012 vírusirtót használok. Legutóbbi ellenőrzés alkalmával ezeket a rootkiteket találta. Limkeltem a jelentésről egy képet:
A program felajánlja az eltávolításukat,de nem tudja végrehajtani. Mit lehet csinálni ilyenkor? Veszélyesek ezek? Mi lehet a megoldás? Nem hiszem hogy összeszedtem valahonnan,mert teljesen leformáztam a merevlemezt,és újratelepítettem az oprendszert. És az ismételt vizsgálat újra ugyan az. Semmilyen crekkelt,buherált szoftvert nem használok.
Valaki tud segíteni ebben?
Nem lehetséges hogy egy netről leszedett "összerakott" op rendszert telepítettél fel, amibe a készítő előre belecsomagolta neked ezeket a kiskapukat? A rootkiteket általában a rendszerbe való könnyű behatoláshoz használják.
Ha frissen telepített a rendszered, én kipróbálnám egy gyári win-el :)
Már bocsi de ez csak figyelémeztetés a rejtett objektumra - ezeket nem tudta átvizsgálni bár szerette volna.
vagy a kereső mást ír? Nekem így (amennyit látok belőle) nem tűnik vírus találatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!