Hogyan tudnám laptopon (acer aspire 5750g) elindítani az assassins creed revelationst, nvidia geforce gt 520m videokártyával?
Nincs fent nvidia driver vagy optimus driver vagy directx
vagy valami okból nem vált át rá
(ha megfelelöen letek telepitve át kekene váltania)
néz rá az nvidia beálításokra, optimusra, intel integrált videokártya beálításokra
Acer honlapján vanak fent a driverek
(nvidiás driver nem mindég jó az ilyen két videokártyás rendszerhez)
Nem megy?
ird le hogy mi a probléma pontosan
hiba üzenet és hogy mit csináltál
játék megvan és nem indul?
battlefield és asasin cred nem csak átvágás miat van fent hanem ténleg kel futniuk laptopodon
egyes laptop vga knál az integráltakra gondolnak vagy az integráltokhoz hasonló gyenge vga kra
de tiédel menie kel szóval pontosítsd
tölts fel képet
vagy valami mivel igy nem leszünk elöréb
rákkantintok az exe-re/ikonra és pörög az egér mellett a karika, agyal.. majd leáll, mintha nem lenne semmi
néztem feladat kezelőbe, és ha rákattintok, 1-2 másodpercre a futó alkalmazások közé bekerül, majd eltűnik, magától kilép
a fent tanácsoltak alapján újra raktam az nvidia softwert, és az nvidiában beállítottam h az asscreedet mivel futassa.. de még így sem :/
Ha újból ráklikelsz amikor elinditod?
vagyis elinditod és közben mégegyszer
akor sem jön be?
akkuról csinálod? gondolom nem de akor ted rá töltöre és ugy probáld
ha igy sem tölt be akor valami gubanc van nagyon:s
Intel drivert nem emliteted
feltelepiteted ugye azt is? ott van acer support honlapján
nem elég az amit windows 7 feltelepit hozá
Windows 7 64 bit home premium ot használsz?
mert az kelene minimum
vagy mit?
starter t pl nem klene
se vistát
se xp t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!