Miért ilyen? Hol kell beállítani?
Figyelt kérdés
Leszedtem egy új témát a windows xp-re,pontosabban a windows transformation pack-ot,de azt gyorsan le is töröltem,mert nem tetszett.Most jelenleg Zune van. Csak van egy kis bibi,hogy az oldalak kicsit nagyobba bejönnek és nem tudom,hogy hogy kell visszaállítani,ja és még valamelyik okos okoskodna,hogy ott van a jobb sarokban a nagyító (opera böngésző által),tudom látom,de ha lejjebb húzom az írás is kisebb lesz.
Íme egy kép,bár ezen tök normálisnak tűnik,de valójában a képek bazi nagyok : [link]
És lenne még egy kérdésem,hogy hogy tudnák elérni ilyen tálcát újabb kellemetlenségtől megkímélni magam?
2012. jún. 13. 20:47
1/2 A kérdező kommentje:
Bár a nagysággal nincs annyira bajom,csak,hogy facen nagyok a képek.
2012. jún. 13. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!