Milyen jelei vannak egy számítógépes vírus felbukkanásának?
:D :D :D :D :D :D
orvos látott már???
lehet te kaptál be vírust nem is a géped.
de hogy lehiggadj kapsz a kérdésedre is választ.
további help
1- [link]
2- [link]
3- [link]
4- [link]
és ha még mindig nem elég. tudod google. csak megfelelő szavakat kell írni neki. ő tudja mindenre a választ.
de visszatérve a sivár nyomorult és lapos életedre ami a kommentjeidből kitűnik kezeltesd mert megfertőz másokat is, akik nincsenek beoltva ilyenek ellen. szerencsére én be vagyok és nem tud az ilyen neandervölgyi előember makogása lázba hozni.
továbbá figyelmedbe ajánlom a vicc szóra rákeresni a gúgliban. meglátod mennyi minden van amin lehet nevetni. többek között egy egyszerű poénon is mint amit írtam neked. de lehet már te annyira el vagy nyomorodva a lelked mélyén hogy ez rajtan me segít.
további szép nyarat kívánok. béke veled vagy béke poraidra. döntsd el magad :):):)
:D :D :D :D :D :D :D :D kösz megnevettettél.
jó napom lett. te meg savanyodhatsz tovább :D :D :D
ja persze meg ne köszönd a segítséget. arra nem tanítottak meg téged még.
a hozzád hasonlók mindig felvidítanak :):)
látom nem tudsz megnyugodni. míg én tegnap egy fergeteges kerti partit tartottam haverokkal jól éreztük magunkat te mérgelődtél :D:D:D ma pedig munkából nézem a hozzád hasonló szellemi nullák kommentjeit :D :D és jókat nevetek és még fizetést is kapok érte. király meló :D :D
szánalmas munkásember vagy öreg
nekem dolgozni se kell majd ennyit érsz
büszke lehetsz magadra tágulj ettöl a kérdéstöl
:D:D:D:D nem változol.
tovább javítod a kedvem :D
minél idegesebb vagy annál jobb a hangulatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!