Létezik valamilyen használható megoldás IE10 metro változatában reklámblokkoláshoz?
A szokásos blokkolók nem működnek, még olyan gyengén sem, mint egyéb explorer változatoknál. Még az AdMuncher keze se ér el a metro felületig.
(Ne menjünk bele, hogy szar az IE, szar a metro stb., tesztelésről van szó, nem tervezem rendszeresen használni.)
Alternatívaként egyéb böngészők metro változata is megfelelne (elméletben), de ezekből még alfa verziót se találtam sehol.
Nem veszed figyelembe, hogy lehetséges
1. magánember által készített dolog létezése, akár unalomból,
2. valamelyik már létező, éppenséggel működő megoldás, amit nem vettem figyelembe
A fejlesztést/tesztelést nem a reklámblokkolóval, hanem a saját tevékenységemmel kapcsolatban említettem. Azaz nekem van dolgom a rendszeren, és közben jól jönne egy ilyen, nem azt várom el, hogy valaki álljon neki a kedvemért ilyet írni.
(Egyébként zárójeles megjegyzés, mert határozottan nem ide tartozik, de a nagyobb fejlesztők már réges-rég fejlesztenek rá, legyen szó akár böngészőről vagy driverekről, nem igaz az, hogy megvárják, hogy sikeres lesz-e.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!