Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows xp telepítése?

Windows xp telepítése?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem vagyok pc guru, így segítséget kérnék akár priviben is. Windows xp-t kellene telepítenem, sajna nincs telepítő cd-m. Tudna valaki segíteni , h lépésről lépésre leírná, mit hogyan merre? Neten nézelődtem, mert gondolom előbb le kellene tölteni az xp majd úgy fel a gépre, de tényleg nagyon kínai nekem.

Köszönöm!

2012. jún. 11. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Kérj meg egy barátot, mutassa meg a dolgokat, sokkal egyszerűbb lenne neked is. Egyébként le kell tölteni, kiírni lemezre majd a lemezről bootolni stb....

Torrent oldalakon találsz xp telepítőt, ezek általában ISO kiterjesztésűek, tehát figyelni kell arra is, hogy írod ki(képfájl írása lemezre).

[link]

2012. jún. 11. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!