Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Chrome vagy Firefox?

Chrome vagy Firefox?

Figyelt kérdés
Jelenleg Chromet használok, de van vele problémám, a java és a flash palyer sokszor omlik össze stb. Firefoxxal jobban járnék?
2012. jún. 11. 19:16
 1/7 frederik ***** válasza:
Elférnek egymás mellett, szóval csak próbáld ki. Nekem Firefoxom van, a Chrome indulási balhéi miatt nem bízok benne.
2012. jún. 11. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Az nem normális, hogy sokszor összeomlik. Nekem is Chrome van és még egyszer sem omlott össze, érdekes. Nem a böngésző hibája lesz, hanem te szúrtál el valamit. Frissítsd azokat a bővítményeket.
2012. jún. 11. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a Firefoxot ajánlom. A Chrome eleinte gyorsan ment, aztán már néha be se töltött. Viszont tetszik az alkalmazásboltja, bár erősen ajánlott hozzá egy Google-fiók. (A szolgáltatások eléréséhez.)
2012. jún. 11. 19:24
 4/7 legendavagyok01 ***** válasza:

Általában a böngészőkkel lévő problémák user hibák, nem megfelelő beépülő, bővítmény, stb...

A firefox-ról sokan tértek át a Chrome-ra, de most már onnan is ugyanannyi kérdés/panasz érkezik, mert többen használják.

Mindkettő ugyanúgy használható, tessék odafigyelni rá, használni a legfrissebbet, ugyanúgy a java, flash pluginok, egyéb beépülőket frissíteni, ami nem kell azt törölni vagy letiltani, odafigyelni, mi az ami kompatibilis, stb... Ha odafigyelsz rá, egyikkel sem lesz (nagy) gondod.

2012. jún. 11. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:

legendavagyok01

Le írta, pontosan így van.

Egyébként én a firefox-ra adom a voksomat, igaz néha ritkán nem válaszol a program, de egy fél perc és már megint tudom használni, és nem omlik össze.

2012. jún. 11. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
A most kijött 11.3 Flash-sel Firefox alatt is vannak gondjaim.
2012. jún. 11. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan sikerül összehozni, hogy összeomoljon a böngésző. De komolyan. Nekem még sosem sikerült megcsinálni a gépemen.

Amúgy meg Chrome vagy Firefox, teljesen mindegy. Egyformán jók, igazából csak szimpátia kérdése, ki melyiket használja.

2012. jún. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!