Chrome vagy Firefox?
Általában a böngészőkkel lévő problémák user hibák, nem megfelelő beépülő, bővítmény, stb...
A firefox-ról sokan tértek át a Chrome-ra, de most már onnan is ugyanannyi kérdés/panasz érkezik, mert többen használják.
Mindkettő ugyanúgy használható, tessék odafigyelni rá, használni a legfrissebbet, ugyanúgy a java, flash pluginok, egyéb beépülőket frissíteni, ami nem kell azt törölni vagy letiltani, odafigyelni, mi az ami kompatibilis, stb... Ha odafigyelsz rá, egyikkel sem lesz (nagy) gondod.
legendavagyok01
Le írta, pontosan így van.
Egyébként én a firefox-ra adom a voksomat, igaz néha ritkán nem válaszol a program, de egy fél perc és már megint tudom használni, és nem omlik össze.
Nem tudom, hogyan sikerül összehozni, hogy összeomoljon a böngésző. De komolyan. Nekem még sosem sikerült megcsinálni a gépemen.
Amúgy meg Chrome vagy Firefox, teljesen mindegy. Egyformán jók, igazából csak szimpátia kérdése, ki melyiket használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!