Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Winampba látszik, h szól a...

Winampba látszik, h szól a zene (azok a hangsávok mozognak) de hang nincs. Semmilyen zenénél. Media Playerbe viszont jó. Gondolom valamit átállítottak a Winampomba. Mi lehet vele?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem tölts le egy másik kódekot!
2009. júl. 3. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
A winamp beállításoknál nézd meg hogy a kimeneti eszköz mire van beállítva? A hangkártyát állítsd be ott is és akkor szólni fog.
2009. júl. 3. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Hangerő a Winampban nem lett levéve 0-ra? Ezen a képen narancssárga 'csúszka': [link]

2. Ahogy előző hozzászóló is írta, a Kimeneti eszközt ellenőrizném a Winampban, ehhez nyomd meg a CTRL + P billentyűkombinációt, előugrik a Beállítások ablak, bal oldalt legörgetsz legaljára, ott van egy Output (magyarul Kimenet) rész

2009. júl. 3. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
előző hsz írója vagyok, csak véletlen beküldtem :D na szóval kiválasztod ott pl a Nullsoft DirectSound Output-ot, majd alul Configure, és a megjelenő ablakban a legördülő listában a hangkarid legyen kiválasztva, ez fontos. Ha nem az volt, válaszd ki, majd Apply és OK, Close, következő szám lejátszásakor már jónak kell lennie.
2009. júl. 3. 18:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Sikerült!!:)
2009. júl. 5. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!