Sims 3 nyelvbeállítás oroszról magyarra?
Azt mondom,mentsd ki a mentett játékállásaidat,mert előfordulhat(velem előfordult,és ezt az oldal nem írja) eltűntek a mentett játékállásaim.Ott maradtak a Sims 3/Saves mappában,mégsem voltak benne a játékban.Ekkor kivettem,majd visszatettem őket,és minden rendbe jött.Hogy mi az orosz nyelv kódja(ha még nem nézted meg a linket akkor majd csak az üzenet elolvasása után fogod tudni azt,hogy miről beszélek),arról fogalmam sincs,kérdezd meg az interaktívban.
Tudnátok nekem videót küldeni ahogy megcsináljátok ezt? mert én akárhogy keresem a sims 3-at nem találom. regediten belül keresőbe is beírtam, de ott sem adott ki találatot.
Kérlek titeket segítsetek ezen a problémán. Egyébként én nekem is az van meg mint neked kérdező.
regedit / HKEY_LOCAL_MACHINE / Sims / kiegészítők / Country-t cseréld át erre: HU / Locale-t cseréld át erre: HU-hu
Remélem segítettem! ;)
Aki nem találja a Registry-ben az elérési utat, az próbálja így:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Sims\The Sims 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!