Alien vs Predator 2010 multiplayer?
Figyelt kérdés
van valaki itt aki multizik rajta? Lenne pár kérdésem, egy kis segítségre lenne szükségem meg játszótársra.2012. jún. 6. 23:11
1/3 anonim válasza:
Én régen játszottam, de eléggé gyorsan meguntam...
Az AVP2 sokkal jobb volt :)
2/3 A kérdező kommentje:
akkor az lenne feléd a kérdésem,hogy ha megveszem eredetibe biztos,hogy tudok majd vele multizni? ÉS gondolom a gépigény nem változik a multiban. Van Magyar szerver vagy csak európai? Jah és,hogy kell még valamit csinálni ha megveszem a multihoz, vagy csak rámegyek,hogy multiplayer és megy is? köszönöm előre is segítséged :D 2vel nekem meg az a bajom,hogy nem olyan szép és nincsen benne olyan sok ölési mód
2012. jún. 7. 09:11
3/3 anonim válasza:
Nem muszáj eredetiben játszani.:D Lehet úgy is hogy letőltőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!