Bluetooth periféria eszköz hiba. Hol keressem a hiányzó drivert?
Jó pár órát rászántam már, de sehol sem találom a hiányzó bluetooth periféria eszközt. Lenovo G550-es laptopom van, mostanában ezt írja ki: "Hiba: Nem lehet elindítani a Bluetooth-verem szolgáltatást."
Azt olvastam, hogy a gyártó oldaláról ajánlott letölteni a drivereket és kiegészítőket, de nem tudok eligazodni a Lenovo honlapján. A Bluetooth.com-ot nem ajánlották. Talán kettő is hiányzik, már elegem van belőle. Mellékelek pár képet, aki tud, kérem segítsen!
Köszönöm!
Látogasd meg a Lenovo hivatalos oldalát az alábbi linken :
Az Operating system: menüből válaszd ki a telepített operációs programot.
A Category: válaszd ki a Bluetooth sort, majd kattints az alatta lévő Search szóra.
Ekkor kilistázza amit talált. Kattints a Bluetooth(1) szóra és kinyitja a listát. A sorban kattints a Download szóra, felugrik egy licence ablak amiben elfogadod a feltételeket (I agree), és már le is tudod tölteni a meghajtó programot.
Letöltöttem, de az alapból beépített (gondolom az) már fent van. Letörölném, de nem merek belenyúlni...meg tudnád mondani, hogy melyiket töröljem, melyik lehet a bluetooth? Az első wireless?
Az Eszközkezelőben menj el újra a Bluetooth perifériaeszköz tulajdonságok panelra, de most a középső Illesztőprogram fület válaszd ki.
Kattints a Frissítés gombra és mutasd meg azt a mappát ahová letöltötted a friss szoftvert. A gép újratelepíti és kész.
Egyébként ahogy olvastam azt írja ki, hogy nincsenek telepítve illesztőprogramok. Így viszont csak egyszerűen futtasd a letöltött szoftvert.
Először töröltem a telómat az eszközök közül, újraindítottam a gépet, mert csak úgy futatta az utóbb letöltött progit, amit linkeltem. Sajnos nem jött össze, azt írta, hogy nem találja az előre telepített mappában.
Akkor mégis csak azt kéne feltennem, amit te ajánlottál? De ahhoz törölni kéne a régit, de nem tudom, melyik az a három (inkább kettő) közül. Aba vajon benne van a hiányzó illesztőprogi?
Mielőtt eltávolítanánk bármit még ki lehetne próbálni valamit, ha van Windows telepítő dvd lemezed. Tedd be a meghajtóba a lemezt, az Eszközkezelőben menj el újra a Bluetooth perifériaeszköz tulajdonságok panelra, de most a középső Illesztőprogram fület válaszd ki.
Kattints a Frissítés gombra és mutasd meg neki, hogy a telepítő dvd-n keressen meghajtó programot.
Ha ezek sem sikerültek próbáld meg telepíteni a régiek eltávolítása nélkül ezt:
Vagy a hivatalos Broadcom oldalról letöltöttet :
Ha nem segít egyik sem akkor távolítsd el először az elsőt a három közül és próbáld újra telepíteni. Ha nem segít akkor a harmadikat a sorban és úgy próbáld újratelepíteni.
A középső az igazából a vezetékes internet kapcsolatnak a szoftvere.
Ha egyik sem sikerül akkor távolítsd el a középsőt is, és úgy próbáld az újra telepítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!