FTP kapcsolódás?
Figyelt kérdés
Hogy tudok FTP kapcsolatot létrehozni? Haveromnak küldenék fájlokat persze Total commanderrel, de nem tudjuk, hogy hogy kell beállítani.2012. jún. 5. 22:52
1/15 anonim válasza:
Egy FTP szerver programot kell telepíteni a gépedre, konfigurálni, a haverod TC-jében a Hálózat menü FTP kapcsolódás menüpontjában meg kell adni a konfigurációs adatok azon részét, mellyel kapcsolódni tud a gépedhez (IP címed, a port amit a szerveren beállítottál, név, jelszó).
2/15 anonim válasza:
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Az a helyzet, hogy régen már ezt megcsináltam egy ismerőssel de semmilyen programot nem raktunk fel. Az egészet Total commanderben csináltuk, és én ott tudtam neki küldözgetni és ő is nekem. Na most ugyan ezt szeretném megcsinálni, de már nem tudom hogyan kell. A neten meg nem nagyon találok róla semmit, mert mindenhol csak az jön be hogy FTP szerverre hogyan kell csatlakozni. De azt tudom, mert a Data pont hu-ra fel tudok menni a total commander segítségével. De én a haver gépére akarok csatlakozni, hogy ott küldözgessünk cuccokat.
2012. jún. 5. 23:31
4/15 A kérdező kommentje:
Jah második válaszoló, köszi a linket letöltöttem, de sajnos angol a progi és nem tok angolul, így nem tudok vele mit kezdeni :(
2012. jún. 5. 23:33
5/15 anonim válasza:
Miért nem csináljátok torrenttel? Sokkal egyszerűbb lenne.
6/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom!! Én ezt szeretném megcsinálni!! :D
2012. jún. 6. 01:18
7/15 anonim válasza:
Akkor rakd fel az IIS-t, abban van FTP szerver. Vagy használj 3rd party programot, mint pl. amit fentebb linkeltek.
8/15 anonim válasza:
A google fordítót csak tudod használni??
user:felhasználó
password:jelszó
kijelölsz egy mappát ahová lehet csatlakozni
ennyi
VAGY ez!! [link]
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi!! De még várok hátha tudja valaki.
2012. jún. 11. 20:17
10/15 anonim válasza:
1 KÉRDÉS FIX VAGY VÁLTOZÓ IP CIMED VAN ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!