Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nincs kép a skype-on...

Miért nincs kép a skype-on hama ac 100 as kamerával?

Figyelt kérdés
windows xp re telepítettem ezt a drivert 11566_2000xpvista_v0607 ha az asztalon nyitom meg a hama ac 100 as webkamerát akkor van kép de ha a skype ban akarom beállítani akkor csak egy fekete képernyő van közepén egy töltődő jellel. mi lehet a baj?
2012. jún. 3. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor a skype a hibás!
2012. jún. 3. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha a skype a gond akkor azt hogy orvosoljam ? töltsek le egy másik verziót? vagy valahol be lehet még állítani a kamerát skype on belül ?
2012. jún. 4. 07:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Skype on belül van mindenféle kép, hang, stb. beállítási lehetőség.
2012. jún. 4. 07:27
 4/6 A kérdező kommentje:
megtaláltam a beállításokban de akármit is változtatok rajta ugyan úgy fekete a kép közepén egy körbe körbe forgó hefér vonallal és még annyit hogy letöltöttem egy régebbi verziót és annyi volt a külömbség hogy azon nem fekete hanem zöld kockás volt a kép
2012. jún. 4. 08:33
 5/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy az interneted lassú? Az is lehet hiba. Más netes programmal működik a kamera (pl msn) ?
2012. júl. 9. 23:19
 6/6 A kérdező kommentje:
msn el működik a kamera 15 megás netem van és firefox-ot használok
2012. júl. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!