Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » S. O. S! Miért nem bootol...

S. O. S! Miért nem bootol külső optikai meghajtóról a netbookom?

Figyelt kérdés

Netbook: Acer Aspire One D270

Se pendriveról, se külső optikai meghajtóról nem akar bootolni a gépem! MIÉRT?

- BIOS-ban átállítottam az elsődleges bootolást, sőt F12-vel ki is választottam, de valamiért átlépi!

- Több féle telepítőlemezt próbáltam, tehát a telepítők biztos jók.

BIOS-ban kell valamit még állítani??? Van valami gyors billentyű esetleg a telepítő bootoláshoz????

GYORS SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM! KÖSZÖNÖM!

2012. jún. 3. 09:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Háát van eggy eljárás de ehhez memoriakártya formázás szükséges ha benne vagy mondom a teendöket
2012. jún. 3. 10:03
 12/33 A kérdező kommentje:
hallgatlak...
2012. jún. 3. 10:16
 13/33 anonim ***** válasza:

DE ezt csak ugy lehet megoldani ha van olyan gép a közelben ami jo

kell hozzá ultraiso ha megvan cd-n a win7 vagy a vista mert ez csak annálmükszik másol fel a cd-t az ultrisoval és töltsd le PetoUsb progit és kiválasztod a telod memorikártyáját és megkárdi hogy formázod e nyomj igen-t vagy yes ha angolul van és várj amig elkészül utána csak csalakoztatod a telodat adatátvitel modban és már bootolnia kell ha ez se jön vagy telepitö cd hiba vagy BIOS update

2012. jún. 3. 10:35
 14/33 A kérdező kommentje:
Igazából ez eléggé kínainak hangzik nekem, jobb lenne először a BIOS-t updatelni! v1.04 verziójú van most. Update-t hol keressem és hogyan frissítsem?
2012. jún. 3. 10:50
 15/33 anonim ***** válasza:
háát ez qva nehéz dolog de kerss rá a googlen ez meg nekem kinai de tudom hogy van ilyen de sztem csak a telepitö cd a hibás szerezz eggy biztos telepitö cd és akkor meglátjuk
2012. jún. 3. 10:54
 16/33 anonim ***** válasza:
Mert külsö meghajto bootnak jonak kell lennie
2012. jún. 3. 10:57
 17/33 anonim ***** válasza:
mert látja a géped söt biztos hogy telepitö cd gond hogy erre nemgondoltam!
2012. jún. 3. 10:58
 18/33 A kérdező kommentje:
megpróbálok egy új telepítőt, bár már vagy 3 félét használtam... azért köszi
2012. jún. 3. 11:04
 19/33 anonim ***** válasza:
Oksa én csak ennyit tudok segiteni
2012. jún. 3. 11:07
 20/33 anonim ***** válasza:
an én még szarbb helyzetben vok bedöglött a cd olvasom laptopot használok énse tudom ujrarakni szal nem te vagy az egyedüli
2012. jún. 3. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!