A Program nem indítható el mert a WS2_32. dll hiányzik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Valami lett a gépemmel,mikor bekapcsolom,akkor ezt írja ki :
"A program nem indítható el,mert a WS2_32.dll hiányzik. Telepítse a programot a probléma megoldásához."
és a képernyön még zt írja ki :
Windows 7
Build 7601
Az igaziságát ennek a Windows-másolatnak még nem igazoltuk.
(Bocsi ha épp nem jól fogalmaztam meg,de németül van leírva és elég sok szónak már nem tudom magyarul a megfelelöjét..)
És még az internet se akar rajta bejönni...(úgy tudok ide is írni,hogy 2 gépünk van,de engem felakasztanak, ha rájönnek én csesztem el valamit..)
Valahonnan nem tudom letölteni ezt a programot? vagy nem tudom, mit tudok csinálni?
#hiba #ws2_32.dll
2012. jún. 3. 04:59
1/3 A kérdező kommentje:
Jaj igen! Eredeti a Windows-om, szóval nem kell meg vennem. A Válaszokat előre is köszönöm!
2012. jún. 3. 05:09
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de nem tudok angolul..:S
2012. jún. 3. 06:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!