Miért lassú nekem a safari meg az opera böngésző?
Mindenki dicsekszik hogy hú de gyors az opera meg a sfari, de nekem tényleg elképesztően lassú.
Az operán (stopperrel mértem) 3 perc volt mire betöltötte normálisan a facebook-ot, a safarin pedig 5 perc volt. A Google chrom meg 15 máodperc alatt betöltötte a facebook-ot.
Safari nem rossz csak nem Windows-ra való, ott nem igazán remekel... Az Opera mondjuk nálam is lassabb az összes többi böngészőnél, de azért ennyire nem látványosan. Nálad valami nagyon el lehet állítgatva, vagy beleszámítod a cím és jelszó begépelését is?!
Azért a mobilnet sem szokott ilyen lassú lenni...
A mobilinternet lehet ludas. Valami jobb minőségű nyilvános wifivel is ki kéne próbálnod. Persze a net sebessége minden böngésző számára ugyanúgy elérhető, szóval az eredeti kérdésre ez nem adja meg a választ.
Felraktad az Operához/Safarihoz való legfrissebb flash playert? Egy fészbúk oldal általában tele van beágyazott flash tartalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!