Origin mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az a gondom h az origin be mikor be akarok lépni azt irja ki h az email v. a jelszó hejtelen.Gondoltam majd egy két nap mulva be birok lépni mert az originnak van egy hibája,de a másik account ommal be birok lépni.Segítsetek!!!2012. jún. 2. 14:59
1/4 anonim válasza:
Rosszul gépeled be, vagy rossz jelszót használsz. Legegyszerűbb, ha kérsz egy password resetet.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos az a baj h használtan vettem a neten és nem az én emailem
2012. jún. 2. 15:07
3/4 anonim válasza:
Mivel az Origin fiókok adásvételét tiltja a szabályzat, valószínűleg rájöttek, és töröltek. Vagy az eredeti tulaj visszavette, kért egy password resetet az email címére. Akárhogy is, mindenképpen te húztad a rövidebbet.
Tanulj belőle, ilyen fiókokat (Origin, Steam stb.) tilos használtan venni, és csak az lehet a vége, hogy megszívod. Többé ne csinálj ilyet.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam h visszavették de megkerestem battlelog on a profilom és ugyan ugy áll ahogy 2-3 napja abbahagytam
2012. jún. 2. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!