Milyen játékokat érdemes kipróbálni az elmúlt 3-4 évből?
Ha érdekeknek egyszemélyes szerejátékok RPG
akor Skyrim et ne hagyd ki meg
Fallout New Vegas (és Fallout 3 is mehet)
.
sokan játszotak a Battlefield 3 al is pl.
nemtudom milyen féléket kedvelsz
.
ha a gépet rendesen le akarod terhelni akor Witcher 2 :p
Nekem amik bejöttek:
Mass Effect sorozat, Dead Space sorozat, Alice Madness Returns, Alan Wake, Rage, Bioshock 2 (az első rész is, de az már ~5 éves), Witcher 2 (itt is nagyon jó az első, ha kimarad volna), Batman Arkham Assylum is tetszett (az Arkham City-be beleuntam), Mafia II, Metro 2033, Portal 2 (az első rész is pótolandó), Skyrim-mel még játszom, ez se tűnik rossznak, multizni meg nekem jó szórakozás a Team Fortress 2, de néha jól esik egy kis Star Craft 2 (tesóimmal/haverokkal csapatba verődve). Na jó, a Crysis 2 meg a Battlefield 3 is megér egy rákukkantást (a végigjátszás és a multi is).
Köszönöm a válaszokat.
Hát,főleg "fps-filmes-katonáskodást" (CoDok,meg asszem most már a Battlefield,MoH is ilyen) meg persze a Fifa-t kedvelem.
Bejönnek még a GTA-szerű játékok (tehát ilyen mászkálós-küldetéses,pl Mafia 2)
A szörnyes-zombis játékok nem az én világom.Akit lelövök,az velem egyfajú legyen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!