Hogy tudok telepiteni windows-os progikat ( eredeti cd rol) Mac-re?
sikerult hozzajutnom egy iMac-hez es van egy csomo windows-os cdm ami meg megmaradt a regi gepemtol ( nagy reszt jatekok ) . azt irja hogy "games for windows live"
ndem tudom hogy esetleges illeszto programmal nem-e lehet telepiteni oket...
ES HA IGEN MEIK AZ PROGRAM ?????
koszoom az osszes valaszt elore is :D
Talán elõre kelet voln utána nézni hogy Mac az munkára van leginkább
kevés játék készül rá (legalábis ami windows ra is)
jah tegyél rá windows t:D
nemtudom megoldahtó e ugy hogy mindketö legyen rajta
ha mac os is érdekelne...
Egyszerüen, az alábbi linröl letöltöd a VirtualBox, MACOSX rendszerhez szükséges DMG fájlt.
Majd a helyes beállítások után a Windows eredeti CD lemezét kiválasztva, vagy egy original, nem hackelt ISO file-t kiválasztva feltelepited, a Windows-t, és a virtuális Windowson belül, a MACOSX-es gépeden minden windows-os alkalmazást tudsz használni.
Játékok futtatása VirtualBox-on szerintem esélytelen, aknakereső, talán.. :-)
BootCamp-et indítsd el, döntsd el, mennyi helyet akarsz a Windows-nak adni, berakod a telepítőt, és kész. A MacOS telepítő DVD-n meg rajta vannak a Mac-es driverek Windows-ra.
Váltani indításkor a a bal ALT lenyomva tartásával tudsz majd.
Feltéve, ha az iMac-es Inteles, de gondolom nem valami nagyon régi PPC-s gépet vettél.
inteles haaat
csak az a gond h nekem nincs meg az eredeti windows 7 ultimate 64 bit ami a regi pc-mebn volt , mert az torrentes
akkor meg kell majd vennem a windows 7-et ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!