Alkalmazáshiba a 0x000000000 memóriacímen nem végezhető el: read. Mi a megoldás?
Windows XP Professional 32-bites gépem van Ez a hiba uTorrentnél lép fel, egy ideig teljesen jól működött, de most pillanatok alatt teljesen tönkrement, egyik indításról a másikra.
A hibaüzenet pontosan a kereszteknél:
#uTorrent.exe - alkalmazás hiba
#
#A "0x00490298" címen található utasítás a '0x00000000" #memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem #végezhető el a következő művelet: read".
#
#A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
#A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra.
#
#
# OK MÉGSE
Ha a mégse gombra kattintok a következő:
# Programhiba
#
#A program (uTorrent.exe) hibákat generált és a Windows #be fogja zárni. A programot újra kell majd indítani.
#
#Hibanapló készül.
Kérlek segítsetek, hogy mi lehet a baj! Előre is köszönet!
Nem lehetet elinditank újból?
.
letörölted és azţán netröl hivatalos oldalról újra letöltöted és feltelepíteted?
.
vírusirtót mit használsz? fuţatad?
memóriát nem cseréltél mostanában?
futatál valami memória tesztelöt?
-Sok torrentem fut, ezért nem akarom újratelepíteni, vagy nem vesznének el?
-Avastot használok.
-Nincs vírus.
-Nem cseréltem memóriát.
-Memtestre gondolsz? Ha talál valamit akkor mit csináljak, hogy az uTorrentben futó torrentjeim bentmaradjanak miután javítottam/újratelepítettem?
Akor csak töltsd le és telepitsd fel akor bent kel hogy maradjanak ţorentek.
ha nem oldja meg akor valami nagy gubanc let
Ha maga a memória modul hardver alkatérsz hibás azért van memória tesztelö hogy ezt kiszürje
akor cserélned kel a ramokat mert valami bajuk van
de hát reméljük csak nem
.
futatál valami kimodnor kémprogram keresot is? antimalwarebytes pl.
vagy online scanert
.
másal semivel sincs baj.
pl 3d játékok simán menek?
egyéb programok?
pl bitorentet nem probáltad leszedni müködik e az vagy az sem?
A RAM-ok jók voltak, találtam 2 fertőzött fájlt.
Újra letöltöttem és telepítettem az uTorrentet a rossz törlése nélkül, jó is lett, a torrentek bennmaradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!