Mi róla a véleményetek?
Figyelt kérdés
Készítettem egy programot Visual Basicban . Egy Chatbotot .
Szeretném ha beszélgetnétek vele és közölnétek hogyha valami bug-ot vagy hiányosságot észleltek . Amugy most egy hónapos => Még biztos lehet lelni benne.
Chatbot.5mp.eu
Előre is köszönöm .
2012. máj. 31. 20:30
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat remélem nem okoz nagy kellemetlenséget
2012. máj. 31. 20:48
3/7 anonim válasza:
Ha bővíted a válaszait akkor egész jó lenne de ezzel 10 vagy mennyi válaszával nem éppen a legjobb de kezdetnek még elmegy :)
4/7 anonim válasza:
Robot: "Nem tudok ezzel hapcsolatba semmit"
K betű helyett h-t írtál.
Miért írtad ki újra a kérdést, ezt már egyszer kiírtad?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm , erre a hibára a barátom is felhívta a figyelmemet de nem találtam meg sehol de most kijavitottam . Gyorsan ki kell adni a javito verziot .
2012. jún. 1. 20:23
6/7 anonim válasza:
Jó a chatbot. Szerintem csinálj egy Kapcsolat menüpontot is(oldalra :D). Itt tudnának javaslatokat, stb... adni.
7/7 A kérdező kommentje:
Azok akik az 1.01 és talán az 1.00 sat toltottek le azoknak hibas a szoftver . De kijavitom az 1.02 - vel
2012. jún. 13. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!