Milyen program létezik asztali pc-re Windows 7 (x86) oprendszerre, amiben a dual monitor képét/eit egyikről a másikra át lehet húzni? /1. képre áthozom a 2. képét, vagy fordítva. /
Dual monitor / Monitor - TV használatakor, ugyebár több megjelenítési lehetőség is adódik a két monitoron. (Klónozás, kiterjesztés, etc)
Maradjunk a képernyő kiterjesztése opciónál.
Adott az asztal az első monitoron lévő képernyő, másodikon a kiterjesztés.
--
Szeretném a kiterjesztett / 2. monitor/TV / képét egy egérmozdulattal vagy billentyűkombinációval áthúzni, rakni, az első monitor képére.
És természetesen vissza, vagy fordítva (2. monitorra húzni, az első képét)
Félreértés ne essék! Nem a Win+Shift+[jobbra / balra] billentyűkombinációra gondoltam, mert az nem ez a funkció.
Kép a képben megoldás is érdekel.
Jah, akkor páran félreértettük itt, ezt sajnos sejtelmem nincs hogyan lehet.
A driver alapból nem tudja, az biztos.
Semmi probléma Shaddark, azért köszönöm Neked (is).
Pedig azt hiszem/hittem elég érthetően fogalmaztam meg a lényeget..
Jól fogalmaztál, csak hát amit szoktak kérdezni pl. az életben arra rááll az ember agya és simán félreérti :)
Így megint elolvasva tiszta és világos a kérdésed...
A régi driverben volt ilyen hogy a felbukkanó win menüben meg lehettett határozni melyik monitoron legyen az alkalmazás, de ez nem az egész monitorra, csak az adott alkalmazásra vonatkozott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!