Miért lép ki az xp (a felhasználóválasztó menühöz), amikor sokáig nem nyúlok a géphez?
Kb. akkor teszi ezt, miután bejön a képernyővédő. Tudom, hogy láma kérdés, de egyszerűen nem találom a beállítást, hogy "tétlenségnél"(közben nagyban dolgozik a gép, csak nem kell nyúlnom semmihez) ne lépjen ki a "felhasználóváltó menü"-höz (csak a képernyővédő induljon el).
De tőlem akár maradhat is így ha azt mondjátok, hogy ez nem eszi jobban a gép erőit?!
Jobb klikk az asztalra, Personalization (Személyre szabás), ott jobb alul a Screen Saver (Képernyővédő).
Ott az On resume... (A kipipálható cucc, magyarul nem tudom) pipáld be.
a vezérlőpult/energia...-ban semmi hasonló nincs, de kipipáltam azt, hogy jelszót kérjen készenlétiből visszaállításra, de nem hiszem, hogy bejön
igen, ez 7-eshez lenne
hát igen, az előző nem jött be
viszont azt a (*****) kutya mindenit....
A képernyőkímélő fülön van egy pipálási lehetőség, miszerint: Üdvözlőképernyő. Na eddig én ilyet nem láttam xp alatt;
ez volt a titok, remélem másnak is segíthettem.
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!