Nem indul az MSN, helyette hibaüzenetet küld. Próbáltam rendszer-visszaállítást is de az sem segít. Kifogtam az ötletekből, mit csináljak?
Hiába telepítem újra a 14-es Messengert(törölni is csak úgy tudom ha felrakom a 15-öst, és azt törlöm), nem segít, töröltem a plus!-t is, a probléma ugyanúgy megmaradt.
A messenger indítása helyett csak egy hibaüzenetet kapok, mi szerint:
"Windows Live Messenger működése leállt.
A program helyes működése hiba miatt megszakadt.
A windows bezárja a programot és értesíteni fogja önt, ha megoldást talált a problémára."
A hibaüzenetre a reagálásom, hogy a Windows 7-nek szinte megszokott kísérőjelensége lett, hogy minden ok nélkül kiírja ennek, és ennek a programnak a működése leállt.
Ha nem engedi az MSN-t újra telepíteni akkor a Vezérlőpult / Programok telepítése – törlése szekcióból a WindowsLive Essentails-t válaszd ki, eltávolítás.
Ekkor minden fájlt eltávolít és talán lehetőség nyílik az MSN újratelepítésére.
Ha ez a módszer nem hatásos rendszervisszaállitás, vagy pedig a telepítőlemezt lefuttatva próbáld frissíteni a Windows rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!