Tudnátok olyan linket adni ahonnan le lehet tölteni Windows 7 64 bit-hez Update Pack-ot?
Figyelt kérdés
Integrálni akarom a Win7 telepítőbe azokat.2012. máj. 29. 21:36
1/7 anonim válasza:
microsoft.com -> download center
2/7 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, hogy a letöltőközponból le lehet tölteni a frissítések egyenként, de nekem olyan pack kellene amiben bent van a Win7 megjelenésétől idáig megjelent összes frissítés.
2012. máj. 29. 22:13
3/7 A kérdező kommentje:
Ne keljen mindegyik mui-t egyenként tölteni,
2012. máj. 29. 22:16
4/7 anonim válasza:
Van ilyen egyáltalán? Én windows updatet használok.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen létezik! Már találtam egyet igaz abban "csak" 67db. mui volt, de már ennyivel is kevesebbet fog update-ni a Windows 7. Ez azért fontos nekem mert mobil netet használok és 8GB adatforgalom után a mobilszolgáltató visszaveszi a netem sebességét 18kb/s - ra. Elég sokat netezek meg töltök le így ez az adatforgalom hamar összegyűlik.
2012. máj. 30. 21:33
6/7 anonim válasza:
Ha saját célra csinálod, akkor image-elve nem lenne egyszerűbb?
7/7 A kérdező kommentje:
Az integráció elkészítése is max. 1óra. Meg így legalább tudom, hogy nem telepakolva minden franccal, nem agyongányolt, image használok.
2012. máj. 30. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!