Milyen programmal tudnám felvenni a rendszerhangokat? Vagyis pontosabban egy videóról szeretnék leszedni egy hangsávot, de a videót nem lehet letölteni, a gép hangját meg egyszerűen semmivel nem sikerült eddig rögzíteni.
Figyelt kérdés
Egy VAIO laptopról van szó, Realtek HDA hangrendszerrel működik, és akármilyen felvevő programot töltöttem le, mindegyik csak a mikrofonból bejövő hangot vette fel2012. máj. 29. 21:32
12/18 A kérdező kommentje:
Még nem volt időm megpróbálni minden lehetőséget, volt amelyikkel már sikerült lementeni a hangot, viszont bizonyos időnként belerakott a felvételbe recsegést, és akárhogy próbálkoztam mindig ugyanott voltak a zajok... aztán most épp vizsgára készülök, de majd utána újra próbálkozok a többi segítséggel :)
2012. jún. 14. 14:13
13/18 A kérdező kommentje:
Na a Total Recorder-rel ezekkel a beállításokkal sikerült felvenni, de amit már az előbb említettem, rak a felvételbe valamiért bizonyos időközönként sistergést, és hiába tekerem vissza, hogy hátha legközelebb máshol lesz, mindig ugyanott vannak. Nem is értem... mintha valami védelem lenne a hangsávon.
Lehet ezt hamarabb kellett volna... [link] ezt szeretném megszerezni, ez az eredeti forrása, a youtube videók ennél csak rosszabbak, és ez sem a legjobb minőségű, és ezért szeretném kimondottan erről az oldalról/verzióról a hangsávot. Ha valakinek sikerülne, és feltöltené valahova, megköszönném!
2012. jún. 15. 22:24
14/18 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
15/18 anonim válasza:
16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2012. jún. 16. 13:31
17/18 A kérdező kommentje:
... most hallom és nézem csak, hogy ez egy más forrásból van, jobb a hangja! :O Hol találtad? Nagyon örülök most ennek :)
2012. jún. 16. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!