Hogyan lehet egy 2,8 gigás avi kiterjesztésű videóból normális méretűt alkotni?
Az minden bizonnyal a webkamerától függ, hogy nem éles és elmosódott ha valami egyszerű kis - bocs - semmirevaló kamera. Persze pl. az alig 7 fps is gyanús, bár nekem az a gép oldaláról. Érdekes lenne tudni, mit is tud a kamera (paraméterek)és a gép.
Azt szinte kizártnak tartom, hogy alapból 2,8 gigánál nem lehet kevesebbet kihozni 3 percre, de erre is csak akkor lehetne válaszolni, ha tudnánk, milyen programmal rögzíted.
Köszi a válaszokat, sikerült egy "Pazera MP4 to AVI" nevű progival megoldani alig 50 megásra bealkotnom a fájlokat. Ahogy írtad, valószínűnek tartom a tömörítetlen avi lehetőséget. A videofelvétel készítő progiról annyit tudok írni, hogy mindenféle variáció van benne, ami a videó végeredményén annyit változtat, hogy 3-4 fps-ről feltolja 7,6-ra maximum (pl. képkockasebességet ha csökkentem 30ezer maximum, ha növelem 5ezer minimum! (nem értem ezt az inverziót) vagy "VGA SnapSize" ami 640x480tól 2560x1536ig létező tartományok között mozog, vagy ott a framelimit, stb stb. mindez a Microsoft-féle 9.00-ás AMCap nevű programmal.)
Lényegében egy csomó fölösleges dolgot le kell venni minimumra ahhoz, hogy kb 7-8 átlag fps-t elérjek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!