Milyen játékokat ajánlotok erre a laptop-ra? Acer emachines e728 proci: 2.30 GHz dual-core ram: 4gb vga: GMA 4500M
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 22:42
1/2 anonim válasza:
Nézd, én nem ajánlgatok, mert nem tudom, hogy mit szeretsz, de biztos vagyok benne, hogy ismersz játékokat, amikkel szívesen játszanál. Töltsd le őket! Próbáld ki, szerintem nagyon kevés lesz, ami nem fog elfutni ezen a konfigon.
Az én laptopom gyengébb a tiednél, mégsem találtam még olyat, amit ne vitt volna el. CoD, CS, GTA biztos, hogy fog menni.
Játék után nézelődj errefelé: [link] vagy ha van kedvenc műfajod, akkor google, és töltsd le, ami megtetszik.
19/l
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi segítséget :D
2012. máj. 29. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!