Valami jó program msn-en történő videobeszélgetés rögzítéséhez?
Van egy Supertintin recorder for Msn/Live Messenger programom, de csak trial verzió és nem is rögzít semmit. Amikor webcamerázok valakivel msn-en, szeretném rögzíteni.
Ugyanennek a Supertintin-nek letöltöttem a Skype verzióját is, feltelepítettem, kamerázok a lánnyal és az se rögzít semmit!
Valaki tud ajánlani valami működőt is? Linkkel ha kérhetném, ahonnan biztonságosan le tudom tölteni!
Windows7 Ultimate 32 bit op rendszerem van.
rakj fel 1 fraps-ot vagy bármilyen a monitorodon történő eseményt rögzítő programot, állítsd be az ablakméretet, aztán nyomd meg hogy felvétel.
a méret nagy lesz mivel nem tömöríti így megeshet, hogy egy pár perces videó is 2-3 gb méretű lesz. ezt követően megnyitod egy videószerkesztőben és elmented vele, akkor mér kisebb méretű lesz :)
Köszi a válaszod!
A fraps-szal csak annyi a bajom, h pl a skype-on semmit nem vett fel, msn-en még nem próbáltam. :(
Próbáltam rögzíteni webcam chat oldalak webkameráját, azt rögzíti, de viszont a képek nem valósághűek, olyan negatív feeling-je van. Értsd úgy, h pl az embereknek a bőrszíne lilás, mintha inverz lenne az egész. :( Pedig minden alapbeállításon van, semmit nem állítottam át rajta. Ugyanaz a fraps, ugyanazt a felvételt az asztalimon rendesen felveszi, de a laptopon meg inverz. :S
a következő oldalon találod a linket, mert ide nem engedte belinkelni :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!