Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valami jó program msn-en...

Valami jó program msn-en történő videobeszélgetés rögzítéséhez?

Figyelt kérdés

Van egy Supertintin recorder for Msn/Live Messenger programom, de csak trial verzió és nem is rögzít semmit. Amikor webcamerázok valakivel msn-en, szeretném rögzíteni.

Ugyanennek a Supertintin-nek letöltöttem a Skype verzióját is, feltelepítettem, kamerázok a lánnyal és az se rögzít semmit!

Valaki tud ajánlani valami működőt is? Linkkel ha kérhetném, ahonnan biztonságosan le tudom tölteni!

Windows7 Ultimate 32 bit op rendszerem van.

#Skype #MSN #Windows 7 #HP #webcamrögzítés
2012. máj. 28. 10:26
 1/8 djhell ***** válasza:

rakj fel 1 fraps-ot vagy bármilyen a monitorodon történő eseményt rögzítő programot, állítsd be az ablakméretet, aztán nyomd meg hogy felvétel.

a méret nagy lesz mivel nem tömöríti így megeshet, hogy egy pár perces videó is 2-3 gb méretű lesz. ezt követően megnyitod egy videószerkesztőben és elmented vele, akkor mér kisebb méretű lesz :)

2012. máj. 29. 10:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

A fraps-szal csak annyi a bajom, h pl a skype-on semmit nem vett fel, msn-en még nem próbáltam. :(

Próbáltam rögzíteni webcam chat oldalak webkameráját, azt rögzíti, de viszont a képek nem valósághűek, olyan negatív feeling-je van. Értsd úgy, h pl az embereknek a bőrszíne lilás, mintha inverz lenne az egész. :( Pedig minden alapbeállításon van, semmit nem állítottam át rajta. Ugyanaz a fraps, ugyanazt a felvételt az asztalimon rendesen felveszi, de a laptopon meg inverz. :S

2012. máj. 29. 10:33
 3/8 djhell ***** válasza:
full verzió?
2012. máj. 29. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:
A fraps.com-ról töltöttem le, úgyhogy szerintem hivatalos. Azt nem tudom, h csak trial-e...de mondom, ugyanaz van az asztalimon is, azon meg normálisan vesz fel. :S
2012. máj. 29. 14:44
 5/8 djhell ***** válasza:
cam studio-val próbáltad ? :)
2012. máj. 30. 20:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem, azt honnan tudnám leszedni?
2012. máj. 31. 07:18
 7/8 djhell ***** válasza:

a következő oldalon találod a linket, mert ide nem engedte belinkelni :

[link]

2012. máj. 31. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jún. 1. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!